Friday, March 9, 2012

naaaam

Otsustasime paar videolõiku sõbrale üles riputada...aaga, kas facebook on rõvedalt ära blokeeritud või ei ole üldse! Mingeid trikke kasutades ilmselt saab, aga eriti ei viitsi praegu.
Praetud koera otsides oleme leidnud teised vietnami köögi tippsaavutused:
seasitt sooles
kanavarbad
kanaloode
tuvi!(tule tagasi)
bitter lemon

üldiselt liigume päevas keskmiselt 100km põhja poole, nagu üks tubli üksus kunagi. hetkel olemegi rindejoone viinud Ben Hai jõeni, kust omal ajal jooksis lõuna ja põhja vietnami eraldusjoon ja kus toimusid ühed vingemad lahingud sõja ajal.

3 comments:

  1. Juttu küll juba naaaamist, aga kuna kuulasin Tomi muljetamist hiljuti, siis ütlen nii palju, et tõtt-öelda tekib kerge igatsus sõudepaadiga merele minna. Tahaks samuti kunagi sellisele murumaale välja jõuda, nagu Bankokk. Ühtlasi loodan, et küsisid ikka seasita soolika retsepti samuti. Isiklikult luban hakata pidama läbirääkimisi seakasvatajatega selle Eesti turule toomiseks. Parimat reisi soovides - J

    ReplyDelete
  2. Murumaa polegi niiväga kaugel, kõigest üksteist lennutundi, või mõni kuud jalgsirännakut. Kuidas eelistad. Et seasital eesti turul hästi läheks, tuleb miski uue aja must katk korraldada. küberversioon sellest, näiteks et kõik arvutid plaffatavad korraga. küll siis raffas näriks suurest kurvastusest sitta ja saepuru vaheldumisi.

    ReplyDelete