Thursday, March 1, 2012

Taiii aiaiaiiiii

Nonii. Me jõudsime siis esimesena Bangkokki. Mina hommikul, toomas õhtul. Bangkokk on fantastiline linn. Kogu elu on koondunud tänavatele, nii magamine, söömine, kõige müük. See tekitab väga sooja tunde. Igal nurgal ja sammul on võimalik süüa osta, ja muidugi seda kõige ehtsamat tai kööki, ja väga odava raha eest. Kui tahta. Tegelikkuses ostad ikka natuke rohkem, iga nurga pealt näuteks mingi puuviljasnäki või mõne tundmatu eksootilise puuvilja. Nii läheb ka rohkem raha.
Linn on nii suur ja nii palju on teha et sinna võiks tõsti pikemaks jääda ja ikka oleks midagi teha, kasvõi samu asju teha. Nagu näiteks tai massash öösel, otse tänaval. Hind 5 dollarit tund! Kahju on samas, et see nende massööride töö, teenus on nii vähe väärtustatud, aga nii see hind paraku on kujunenud.
Jooksime ka maratoni, jalad veel valusad, see pühapäev uus maraton Nha Trangis. Käisime ka Bangkokist väljas, Kanjaburgis nagu me ise teda nimetasime. Kanepiga pole seal midagi pistmist, kõik muud põllumajandustooted on esindatud, alates banaanidega, lõpetades tapiokiga. Vöäga,väga vinge koht. On säilinud see bangkokilik melu keskuses, turistidele on aga eraldatud piirkond jõe ääres, kus on väga rahulik, väga odav. Võrri saab laenutada ja lähedalasuvates koobastes, rahvusparkides, mägedes, raudteesildadel ringi ja üle vaatamas käia. Tai oli tõesti fantastiline.
Nüüd juba Vietnamis , Ho Chi Minh . Esmamulje pole väga hea. Kommunism oleks märksõna. Aga eks näis, esimene päev alles.
Kuulmiseni

No comments:

Post a Comment