Tuesday, September 27, 2011

Obune naabriks

Darwin ja rännak complete! Linna piiril oli plaanis tähistada reisi lõppu, paraku õnnestus linna siseneda mingit kõrvalteed pidi ja loodetud fotosessioon Charlsi bareljeefi taustal jäigi tegemata. Siiski ei pidanud rõõmu kaua ootama, sest üle kahe kuu kõrgemate kui ühekordsete hoonete nägemine tekitas rõõmujudinaid. Endalegi tundus see naljaks, ilmselt on linnalapse geeni nõndapalju sees.

Rännaku statistikat

päevi 55
sõidupäevi 40
km 4500
energiakulu keskmine 4000 kcal/päev
2,5 tagumist väliskummi läbikulumist
liiga palju flätte
suuremaid asulaid 8
suurim päevakm 180
suurim sõiduaeg 9h
suurim päevane veekulu 9l
Darwin on vaffa linn, vähemalt esmamulje selline! Reklaamib ennast sõnaga vibrantne. Mida see tähendab? Pakuks et: dshungellik linnakeskkond, layd back olemine, liigendatud teedevõrgustik, reljeefsus, mangroov möllab kesklinnas ehk kohati jääb m,ulje nagu linn oleks palkidele ehitatud, kaasaegne arhitektuur, multikultuursus, obune naabri aias.

Sellest füüsilisest kustumisest niipalju et kuna Darwin oli nõnda lähedal, siis ega ei saagi hetkel teada kui pikalt oleks edasi niimoodi kestnud. Linnas enam ei pea päevas 150 kerima et kuhugi jõuda. 100st täitsa piisab :) Eih, tegelt nüüd juba taastuvas rütmis ja linnaelu peasse laduma. Kuniks jälle seiklus kutsub...

3 comments:

  1. Väga hull ikka, ma arvan,et ma oleks juba 1/3 rännaku peal otsad andnud!

    ReplyDelete
  2. Selgituseks: linnud lendavad lõunamaale.

    ReplyDelete